تاریخ خبر:‌جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۰۳
"" اطلاعیه مراسم روز دانشجو ""

...

مراسم روز دانشجو با حضور دانشجویان و مسئولین دانشکده دین و رسانه

زمان: دوشنبه  18 آذر 98 ساعت   12:30 تا 14:30   همراه با صرف ناهار

(به منظور تهیه نهار جهت حضور در مراسم، ثبت نام الزامی است. مهلت ثبت نام: 16 آذر 98 )

برای ثبت نام به امور فرهنگی مراجعه کرده یا به شماره (02532904214) تماس بگیرید.

(امور فرهنگی دانشکده دین و رسانه - قم)

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.