تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۷۷
سریال «حکایت های کمال» به نویسندگی سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه ـ قم) روی آنتن شبکه دو سیما

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، سیدحسین امیرجهانی (فارغ التحصیل دانشکده دین و رسانه) یکی از نویسندگان سریال تلویزیونی «حکایت های کمال» است که این روزها از شبکه دو سیما در حال پخش می‌باشد. این سریال به کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی و تهیه کنندگی محسن شایانفر از ۱۱ آبان ماه جاری هر شب ساعت ۲۱:۳5 روی آنتن شبکه دوم سیما می رود.

سریال «حکایت های کمال» در ۳۱ قسمت توسط سیما فیلم تهیه می‌شود. فاز نخست این سریال برای ۳۱ قسمت نگارش و قسمت های دیگر برای فاز دوم در نظرگرفته شده است.

محمود پاک نیت، شهره لرستانی، حمید ابراهیمی، محمدرضا شیرخانلو، سولماز غنی، علی مسلمی، شهرام عبدلی، بیژن بنفشه خواه، یوسف صیادی، امیر نوری، فلورنظری، بیتا خردمند، سیروس میمنت، مهرداد ضیایی، مختار سائقی، اکبرسنگی، آرش نوذری، داریوش سلیمی، سعید پیردوست، عباس محبوب، بهشاد مختاری، حسین چنگی، فریده دریامج، تقی زنجانی، حمید صفایی و شهربانو موسوی، به همراه هنرمندان خردسال امیرحسین کافتری، همراز اکبری و محمدحسین بلوکات و جمعی از بازیگران سینما و تئاتر در این سریال بازی دارند.

این سریال روایتی از دهه ۴۰ است و اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته محمد میرکیانی محسوب می‌شود که قهرمان داستان یک نوجوان به نام کمال است.

گفتنی است سیدحسین امیرجهانی پیش از این نیز به عنوان یکی از نویسندگان سریال پرمخاطب «پدر»، با حامد عنقا همکاری داشته است.

زمان پخش سریال حکایت های کمال:

شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۵ تکرار : روز بعد ساعت‌های 1:30 بامداد، ۱۲:۱۵ ظهر و ۱۶:۱۵ عصر، خلاصه هفتگی پنجشنبه‌ها ساعت ۲۱:۳۵

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.