تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۴۲
تمدید مهلت ثبت نام و ارسال آثار به دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار

...

بر اساس اعلام دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار، مهلت ثبت نام دهمین دوره این رویداد سینمایی تا ۱۳ آذر و تحویل آثار به دبیرخانه تا ۱۵ آذر تمدید شده است.

بنابراین گزارش، در بخش رقابتی این جشنواره نیز که شامل فیلم های سفارشی و فراخوان دبیرخانه می‌شود، فیلمسازان و متقاضیان شرکت، می توانند آثار خود را در بخش های «فیلم»، «نقد، مقاله و پژوهش های سینمایی» و «فیلم ما» با مراجعه به تارنمای AmmarFilm.ir ثبت و حداکثر تا پنج روز پس از آن به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، دی ماه امسال در سینما فلسطین تهران برگزار می‌شود.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.