تاریخ خبر:‌شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۴۳
برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت هفته بسیج در دانشکده دین و رسانه

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه به مناسبت هفته بسیج، یک دوره مسابقات ورزشی با حضور دانشجویان و کارکنان بسیجی دانشکده برگزار شد.

در این مسابقات که به همت بسیج و امور فرهنگی دانشکده، در دو رشته دارت و تنیس روی میز به طور جداگانه بین برادران و خواهران برگزار شد، نفرات برتر هر رشته شناخته شدند.

گفتنی است که به نفرات برتر مسابقه به شرح زیر جوایزی اهدا خواهد شد.

برادران:

• تنیس روی میز:
  1. مقام اول: سیداحمد طباطبایی
  2. مقام دوم: ابوالفضل فصیحی
  3. مقام سوم: حمید سیاوشی
  • دارت:
  1. مقام اول: سیدمسعود روستا
  2. مقام دوم: یزدان پرونده
  3. مقام سوم: محمدرضا مجیدیان

خواهران:

• تنیس روی میز:
  1. مقام اول: فهیمه نصرتی
  • دارت:
  1. مقام اول: فاطمه رحیمی
  2. مقام دوم: سعبده سیفی
  3. مقام سوم: نجمه تقوی

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.