تاریخ خبر:‌جمعه ۸ آذر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۹۲
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی: روحیه و تفکر بسیجی و مدیریت جهادی، حلاّل همه مشکلات کشور است.

...

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه حجت الاسلام ذوالنوری در نشست هفته بسیج که در دانشکده دین و رسانه برگزار شد، ضمن تبریک هفته پربرکت بسیج، تفکر بسیجی را به منزله آب حیات بخشی دانست که وارد هر عرصه ای که شده، آثار حیات و زندگی از آن ظاهر گردیده است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: بسیج علاوه بر سازمان و تشکل، یک مکتب فکری و یک روحیه است که هر جا ساری و جاری باشد بسان یک سیستم ایمنی خطرات را دفع می کند و در مقابل، هر کجا از این روحیه دور شدیم، مشکلات زیادی بر ما عارض شد.
وی در ادامه مشکلات کشور را به سه دسته تقسیم کرد: اول: مشکلاتی که تحریم متوجه آن ها نبوده است ؛ مثل زعفران و فرش. در این گونه موارد علیرغم رشدی که داشته ایم، به علت سوء مدیریت از حالت مزیت رقابتی که اول انقلاب داشتیم، خارج شده ایم.
حجت الاسلام ذوالنوری سپس با اشاره به دسته دوم یعنی مسائلی که تحریم متوجه آن ها بوده، بیشتر مسائل کشور را از این دسته بر شمرد و گفت: در همین دسته مواردی وجود دارد که به علت سوء مدیریت پیشرفت قابل توجهی نداشته ایم. در برخی موارد توانسته ایم تحریم ها را دور بزنیم. در بعضی موارد دیگر هم خودکفا شده ایم. اما در برخی موارد مانند تولید بنزین و عرصه پزشکی باعث تحیر همگان شده ایم و به مرحله ای رسیده ایم که تحریم در این موارد بی اثر شده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دسته سوم را مسائلی دانست که دشمن تمام تلاشش را کرد تا به هیچ پیشرفتی در آن زمینه دست پیدا نکنیم ؛ مانند تسلیحات نظامی، سلول های بنیادین، پزشکی هسته ای و ... اما علیرغم خواست دشمنان در حال حاضر در این موارد شانه به شانه بهترین کشورهای دنیا حرکت می کنیم.
وی در ادامه با طرح این سؤال که چرا در مواردی که هدفِ تحریم ها نبوده، پسرفت داشته ایم و در مسائلی که هدف مستقیم تحریم ها بوده، پیشرفت کرده ایم؟ ، چند پاسخ را مطرح کرد. یکی این که این حوزه ها به طور کامل و مستقیم به دولت ها و ذائقه آن ها وابسته نبوده است. دیگر این که در این حوزه ها دنیاگرایی و منافع مادی راه نداشته است. سوم این که روحیه و فرهنگ و تفکر بسیجی و مدیریت جهادی در این حوزه ها حاکم بوده است.
حجت الاسلام ذوالنوری در ادامه با اشاره به وقایع اخیر در خصوص مسئله بنزین، تصریح کرد: اگر مقام معظم رهبری در این قضیه ورود نمی کردند، اولا مردم از اشرار جدا نمی شدند و ثانیا ضد انقلاب مردم را شرطی می کرد و در آینده در موارد این چنینی هر بار که عده ای از مردم از تصمیمی ناراضی بودند، به خیابان می ریختند و نظام مجبور می شد از موضعش عقب بنشیند.
وی در پایان رهبری و ولایت فقیه را بالاترین سرمایه اجتماعی و مهم ترین رکن نظام اسلامی دانست و تأکید کرد: ما مسئولان باید به گونه ای سنجیده عمل کنیم که مجبور نشویم از رهبری هزینه کنیم.
(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه)

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.