تاریخ خبر:‌پنج شنبه ۶ تیر ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۰۲۷
برگزاری بیست و یکمین آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد دانشکده صدا و سیما - قم

آزمون ورودی اختصاصی سال 1398 دانشکده دین و رسانه - قم صبح امروز برگزار شد

آزمون ورودی اختصاصی کارشناسی ارشد سال 1398 دانشکده صدا و سیما ـ قم با مجوز رسمی وزارت علوم و نظارت سازمان سنجش آموزش کشور، ساعت 9 صبح امروز پنجشنبه 6 تیرماه در محل دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، در این آزمون برادران و خواهران طلبه فارغ التحصیل سطح دو حوزه های علمیه از سراسر کشور، به رقابت پرداختند.

در جریان برگزاری این آزمون، دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به افزایش بیش از دو برابری شرکت کنندگان در آزمون امسال نسبت به سال گذشته، اظهار داشت: امسال حدود 200 نفر خانم و آقا در در سه رشته ارتباطات، ادبیات نمایشی و تولید سیما در آزمون اختصاصی دانشکده شرکت کرده اند.

وی ادامه داد: نتایج اولیه آزمون و زمانبندی مصاحبه حضوری قبول شدگان این مرحله، هفته آخر تیرماه در سایت دانشکده اعلام خواهد شد. از میان مصاحبه شوندگان نیز در نهایت 50 نفر متشکل از ده نفر خانم و ده نفر آقا در رشته ارتباطات، ده نفر خانم و ده نفر آقا در رشته ادبیات نمایشی و ده نفر آقا در رشته تولید سیما پذیرفته شده و از مهرماه سال جاری در دانشکده دین و رسانه مشغول به تحصیل خواهند شد.

دکتر پویا در پایان گفت: علاوه بر طلاب، علاقمندان غیرطلبه هم که دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه ها هستند، می توانند از طریق آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور وارد دانشکده شده و در دوره شبانه به تحصیل مشغول شوند.

ضمنا اسامی پذیرفته شدگان نهایی این آزمون نیمه اول شهریور ماه از طریق سایت دانشکده به آدرس www.qomirib.ac.ir اعلام خواهد شد.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)