تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۳۸۰
اطلاعیه برگزاری آزمون اختصاصی سال 98 دانشکده صدا و سیما قم(دانشکده دین و رسانه)

برگزاری آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه در تاریخ 1398/04/06

1-  برابر اعلام قبلی، آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه در تاریخ 1398/04/06 ساعت 9 صبح در دانشکده دین و رسانه واقع در قم ـ بلوار امین ـ جنب صدا و سیمای مرکز قم برگزار می‌شود.

2-  کارت ورود به جلسه در تاریخ 1398/04/02 و 1398/04/03 از طریق سامانه گلستان به نشانی golestan.iribu.ac.ir  قابل دریافت می‌باشد.

3-  لازم است ثبت نام کنندگان در آزمون یک ساعت قبل از شروع آزمون، در محل آزمون حاضر باشند.

4-  هر داوطلب می‌تواند فقط در آزمون یک رشته تحصیلی شرکت نماید. (اولویت اول ثبت شده توسط داوطلب در هنگام ثبت نام، ملاک رشته انتخابی می‌باشد)

5-  نتایج اولیه آزمون از طریق سایت دانشکده به نشانی qomirib.ac.ir در هفته آخر تیرماه اعلام خواهد شد.

6-  ورود هرگونه جزوه، کتاب، لب تاپ و تلفن همراه به جلسه آزمون ممنوع می‌باشد.

7-  در صورت داشتن هر گونه سؤال درباره آزمون، با شماره تلفن 32902211 – 025 تماس حاصل فرمایید.

آموزش دانشکده دین و رسانه

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.