تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۱۱۷۸
اطلاعیه برگزاری آزمون اختصاصی سال 98 دانشکده صدا و سیما قم(دانشکده دین و رسانه)

برگزاری آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه در تاریخ 1398/04/06

1-  برابر اعلام قبلی، آزمون اختصاصی دانشکده دین و رسانه در تاریخ 1398/04/06 ساعت 9 صبح در دانشکده دین و رسانه واقع در قم ـ بلوار امین ـ جنب صدا و سیمای مرکز قم برگزار می‌شود.

2-  کارت ورود به جلسه در تاریخ 1398/04/02 و 1398/04/03 از طریق سامانه گلستان به نشانی golestan.iribu.ac.ir  قابل دریافت می‌باشد.

3-  لازم است ثبت نام کنندگان در آزمون یک ساعت قبل از شروع آزمون، در محل آزمون حاضر باشند.

4-  هر داوطلب می‌تواند فقط در آزمون یک رشته تحصیلی شرکت نماید. (اولویت اول ثبت شده توسط داوطلب در هنگام ثبت نام، ملاک رشته انتخابی می‌باشد)

5-  نتایج اولیه آزمون از طریق سایت دانشکده به نشانی qomirib.ac.ir در هفته آخر تیرماه اعلام خواهد شد.

6-  ورود هرگونه جزوه، کتاب، لب تاپ و تلفن همراه به جلسه آزمون ممنوع می‌باشد.

7-  در صورت داشتن هر گونه سؤال درباره آزمون، با شماره تلفن 32902211 – 025 تماس حاصل فرمایید.

آموزش دانشکده دین و رسانه