تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - بازدید:‌۸۱۸
نقد سنت های هفتگانه ارتباطات، با رویکرد اسلامی در دانشکده دین و رسانه قم

در ششمین جلسه کارگروه محوری شورای سیاستگذاری نظریه ارتباطات اسلامی مطرح شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم، در ششمین جلسه کارگروه محوری شورای سیاستگذاری نظریه ارتباطات اسلامی‌که با حضور اساتید دانشکده دین و رسانه و دانشگاه‌های باقرالعلوم(ع) و قرآن و حدیث برگزار شد، مقرر گردید در راستای تولید نظریه ارتباطات اسلامی، "سنت ‌های هفت گانه نظریه ارتباطات" که توسط "پروفسور رابرت تی. کریگ" مطرح شده، تبیین و با رویکرد اسلامی مورد نقد قرار گیرد.

در این راستا، هر کدام از اعضای کارگروه، وظیفه طرح و نقد یکی از سنت ها را بر عهده گرفتند و مقرر شد، نشست نقد سنت بلاغت (رتوریک) توسط حجت الاسلام دکتر بیات عضو هیئت علمی دانشگاه قرآن و حدیث، در تاریخ 26 خرداد ماه برگزار شود.

لازم به ذکر است سلسله جلسات نقد و بررسی مکاتب و سنت های ارتباطات، یک روز در هفته به صورت متناوب در دانشکده دین و رسانه ـ قم ادامه خواهد داشت.

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.