تاریخ خبر:‌دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۴۳۲
افزایش میزان وام های ضروری دانشجویی به منظور کاهش فشار اقتصادی

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: به منظور کاهش فشار اقتصادی به دانشجویان و جهت رفاه حال آنها میزان تعدادی از وام‌های دانشجویی افزایش پیدا کرده است.
مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان ‌با اشاره به افزایش وام‌های دانشجویی در سال 98 گفت: به منظور کاهش فشار اقتصادی به دانشجویان و جهت رفاه حال آنان، تعدادی از وام‌های دانشجویی افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: صندوق رفاه دانشجویان در جلسه هیأت امنا به این نتیجه رسید که باید تعدادی از وام‌های ضروری، افزایش سقف تسهیلات داشته باشند.
رئیس سازمان امور دانشجویان تأکید کرد: این افزایش وام از طریق صندوق رفاه اعمال و اعلام می‌شود و دانشجویان می‌توانند طبق روال سال‌های گذشته از این وام‌ها استفاده کنند.
گفتنی است، وام ضروری دانشجویان شامل وام برای معالجه بیماری‌های پرهزینه، وام کمک برای انجام پایان نامه، وقوع حوادث طبیعی و یا از دست دادن بستگان درجه یک می‌شود.