تاریخ خبر:‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۶۳۴
اطلاعیه مهم، قابل توجه داوطلبان شرکت در آزمون اختصاصی سال 1398 دانشکده صدا و سیما-قم

فرصت تکمیل ثبت نام و رفع نواقص، ثبت نام جدید

با توجه به اتمام زمان ثبت نام شرکت در آزمون اختصاصی سال 1398 دانشکده دین و رسانه در تاریخ 1398/02/25، به اطلاع می رساند داوطلبان عزیز می توانند از تاریخ 1398/03/20 تا 1398/04/01 جهت تکمیل ثبت نام و رفع نواقص احتمالی، به پرونده ثبت نامی خود در سامانه گلستان مراجعه فرمایند. همچنین آن دسته از داوطلبینی که موفق به ثبت نام در مهلت اولیه نشده اند، می توانند در تاریخ تعیین شده با مراجعه به سایت http://golestan.iribu.ac.ir نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند.

یادآور میشود کارت ورود به جلسه آزمون در روزهای 2 و 3 تیرماه توزیع می‌شود. همچنین  آزمون درروز پنجشنبه 6 تیر ساعت 9 صبح در دانشکده صدا و سیما - قم برگزار خواهد شد.

داوطلبان شرکت در آزمون برای دریافت اطلاعات بیشتر، می‌توانند به سایت دانشکده صدا و سیما به آدرس www.qomirib.ac.ir  مراجعه نموده و یا با شماره تلفن 32904450 – 025 تماس حاصل فرمایند.