تاریخ خبر:‌دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۲۷
برگزاری نشست هم اندیشی اساتید دانشکده دین و رسانه قم

با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده دین و رسانه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، نشست هم اندیشی اساتید دانشکده دین و رسانه با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید این دانشکده برگزار شد. در ابتدای این نشست دکتر علیرضا پویا رئیس دانشکده دین و رسانه با اشاره به منحصر بودن دانشکده در حوزه دین و رسانه، گزارشی درباره وضعیت دانشکده و فعالیت های انجام گرفته در سال اخیر ارائه کرد.

در ادامه این نشست، اعضای هیئت علمی و اساتید مدعو دانشکده به اظهار نظر پرداخته و پیشنهاداتی در راستای ارتقای دانشکده مطرح کردند. از جمله محورهای اصلی این پیشنهادات، گرفتن دانشجو از مقطع فوق دیپلم (سطح دو حوزه علمیه)، تقویت مهارت آموزی دانشجویان در کنار آموزش، گذراندن دوره کارورزی در حین تحصیل، تجدیدنظر در شرح دروس، راه اندازی و تجهیز استودیوی دانشکده، انتشار چکیده پایان نامه‌های منتخب دانشکده، ارائه پایان­نامه­های منتخب به همراه پیوست برنامه­ای به سازمان صداوسیما، آموزش تولید در استودیوی مجازی، ارسال تولیدات دانشجویی جهت پخش از شبکه‌های سراسری و استانی، ارتقای بخش تولید دانشکده از لحاظ ساختاری بود.