تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۸ - بازدید:‌۲۳۱
ثبت نام بن کارت دانشجویی سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

از 20 تا 24 فروردین 1398 از طریق سامانه  bon.tibf.ir

معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاستهای ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور،  هر ساله در ایام برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کارت ویژه خرید یارانه ای کتاب را در اختیار دانشجویان، طلاب، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها قرار می دهد. در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز این کارت با شرایط ذیل در اختیار متقاضیان قرار می گیرد:

بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است.

زمان ثبت نام:

از   روز سه‌شنبه 20 فروردین تا پایان روز شنبه 24 فروردین 1398  از طریق سامانه ثبت نام  بن کارت دانشجویی به آدرس  bon.tibf.ir است.

مبلغ موجود دربن کارت‌های دانشجویی 1،500،000 ریال است که 600،000  ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 900،000 ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت آنلاین پرداخت می‌شود.

مبلغ موجود برای بن کارت های اساتید، اعضای هیئت علمی و مدرسان حوزه: موجودی کارت‌ها 4،000،000 ریال است که 2،000،000 ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 2،000،000 ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت آنلاین پرداخت می‌شود.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه ثبت نام بن کارت دانشجویی به آدرس  bon.tibf.ir مراجعه فرمایید.