تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۱۹
نشست علمی"شبکه‌های اجتماعی و دینداری کاربران" با حضور دکتر علیرضا پویا

به همت پژوهشکده باقرالعلوم(ع) و دانشکده دین و رسانه قم برگزار می شود

به همت پژوهشکده باقرالعلوم (ع) و دانشکده دین و رسانه ـ قم، نشست علمی «شبکه‌های اجتماعی و دینداری کاربران»  با حضور دکتر علیرضا پویا عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما و رئیس دانشکده دین و رسانه ـ قم برگزار می‌شود.

محورهای بحث این نشست به شرح زیر است:

• چگونگی تضعیف دینداری کاربران در شبکه‌های اجتماعی
  • راهکارهای مقابله با تضعیف دینداری کاربران در سطح مسئولان
  • راهکارهای مقابله با تضعیف دینداری کاربران در سطح کاربران

زمان: دوشنبه 1397/11/29 ساعت 10 تا 12

مکان: قم ـ بلوار نیایش ـ جنب مصلی قدس ـ سالن همایش های پژوهشکده باقرالعلوم (ع)

(روابط عمومی دانشکده دین و رسانه ـ قم)

آخرین اخبار

30 دی ماه 1398 آخرین مهلت ثبت نام مراسم ازدواج دانشجویی و هدیه سفر مشهد مقدسجلسه دفاعیه دانشجو مرتضی سامانی رشته تولیدسیمادو لوح افتخار و دو تقدیر در دهمین جشنواره عمار، حاصل تلاش فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانهاطلاعیه برگزاری تریبون آزاد دانشجویی در دانشکده دین ورسانه با عنوان « دانشگاه صدا وسیما ، راهی به سوی استخدام یا ...؟ »اطلاعیه لغو نشست «زنگ تجربه 2» به علت تعطیل رسمی مراکز آموزشی شهر قمبرنامه نمایش فیلم های تولیدی فارغ التحصیلان دانشکده دین و رسانه ـ قم در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطینمدیرعامل «ایتا» در دانشکده دین و رسانه: ما مخالف بستن تلگرام به این نحو بودیم، چرا که بسترهای جایگزین آن آماده نشده بود.حضور امیرعباس ربیعی (دانشجوی دانشکده دین و رسانه ـ قم) با فیلم سینمایی «لباس شخصی» در بخش نگاه نو سی و هشتمین جشنواره فیلم فجراطلاعیه برگزاری کارگاه آموزشی طرح نویسی برای تلویزیوننشست تخصصی «تولید در تلویزیون تعاملی» در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.